Belangrijke mededeling Corona Virus

Beste Koor- en Orkestleden,

Afgelopen donderdag hebben we jullie geïnformeerd mbt het Corana Virus. De afgelopen 2 dagen is de situatie veranderd waardoor wij als bestuur toch hebben besloten om per direct de repetities te annuleren t/m 31 maart 2020.

Waarom zijn we tot dit besluit gekomen:
  • De nieuwe maatregelen geldend voor heel Nederland, in elk geval tot en met 31 maart 2020, gebaseerd op advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) aan de Rijksoverheid.
  • De Nationale Korenbond en het overkoepelend orgaan KNMO (amateurmuziek) hebben dit advies overgenomen en adviseren koren en muziekverenigingen hier gehoor aan te geven.
  • Alle bijeenkomsten zoals, commissievergadering, bestuursvergadering, ledenvergadering zullen ook geen doorgang vinden in deze periode:

Dit houdt dus in dat wij als vereniging genoodzaakt zijn te sluiten t/m 31 maart. Daarna wordt de situatie opnieuw door ons bekeken.

Ledenvergadering 25 maart 2020

De algemene ledenvergadering zal met deze nieuwe maatregel ook komen te vervallen. Wij zijn in principe statutair verplicht om voor 1 april een algemene ledenvergadering te houden over het voorgaande jaar. Door deze maatregel zijn wij genoodzaakt en kunnen wij niet anders dan afwijken van deze statutaire verplichting en komen wij zo snel mogelijk met een andere datum.

Wij hopen op jouw begrip, maar mocht je nog vragen hebben neem dan eventueel contact op met een van de bestuursleden of mail naar secretaris@prinshendrikdelft.nl .

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur Muziekvereniging Prins Hendrik
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.